Linkit
Konsultointi Vistaco Oy Asiantuntija palveluksessasi  IT - palvelunhallinta Olet sivulla: Asiakkaat vasen reuna Etusivu oikea reuna   vasen reuna Palvelut oikea reuna   vasen reuna Asiakkaat oikea reuna   vasen reuna Yhteystiedot oikea reuna   vasen reuna Intranet oikea reuna

taustakuva

Alapalkki
vasen reuna Ota yhteyttä oikea reuna   vasen reuna Asiakkaamme oikea reuna   vasen reuna Ajankohtaista oikea reuna
pieni taustakuva   Konsultointi Vistaco Oy palvelee niin yksityis- kuin julkissektorin organisaatioita. Asiakkaamme ovat osaavia yrityksiä ja julkisyhteisöjä, jotka haluavat hyödyntää yrityksen tai julkisyhteisön yksilölliseen tarpeeseen ja suoritetettuun yrityskohtaiseen analyysiin perustuvia asiakkaan liike- tai viranomaistoimintaa edistäviä ratkaisuja. Saat lisätietoja toiminnastamme tai tarjouksen oheisella lomakkeella.

Toimintamme avainalueena on IT-palvelunhallintaan ja siihen liittyvä konsultointi sekä koulutus. Parhaimmillaan osaamisemme hyödyttää asiakkaitamme IT-palveluiden hankintaan liittyvissä toteutuksissa. Pyrimme aina löytämään ratkaisun, joka tehostaa asiakkaamme liiketoimintaa ja kustannustehokkuutta. Palvelemme niin julkisen- kuin yksityisektorin organisaatioita.

Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijaamme ja teemme yksilöllisen, tarpeeseenne perustuvan suunnitelman ja esittelemme toteuttamiskelpoisen ratkaisun liiketoimintanne kehittämiseksi. Konsultointi Vistaco Oy IT-palveluhallintaosaaminen perustuu korkeatasoiseen ammattitaitoon ja laaja-alaiseen kokemukseen eri tyyppisten projektien läpiviennissä.
 
    Linkit Hyödyllisiä linkkejä
Pink Elephant
ITIL Wikpediassa (suomenkielinen)

 
vasen reuna Webmaster oikeavasen reuna   vasen reuna © Konsultointi Vistaco Oy 2009 oikea reuna